فرنوش شهابی
مواد لازم
مرغ: 750 گرم
سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید): یک کیلوگرم
برنج: پنج پیمانه
گردغوره: نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پیاز: دو عدد
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
زعفران: به میزان لازم
گوجهفرنگی: یک عدد
کرفس: یک شاخه
طرز تهیه:
برنج را خیس کرده، سبزی را خرد کرده و کنار میگذاریم، مرغ را به همراه یک پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیمپز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لا به لای آن اضافه میکنیم.
سپس به مرغ نیمپز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار میگذاریم، برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و مرغها را روی آن میچینیم و روی مرغها را پیاز خام خلال شده میریزیم.
گوجه را هم حلقه کرده و روی آنها میگذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره میپاشیم و بقیه برنج را اضافه میکنیم، اجازه میدهیم تا دم بکشد.
در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغها را روی برنج قرار میدهیم و آن را میل میکنیم.