کد خبر: ۳۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۱
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

مرغ: 750 گرم

سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید): یک کیلوگرم

برنج: پنج پیمانه

گردغوره: نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

پیاز: دو عدد

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

زعفران: به میزان لازم

گوجه‌فرنگی: یک عدد

کرفس: یک شاخه

طرز تهیه:

برنج را خیس کرده، سبزی را خرد کرده و کنار می‌گذاریم، مرغ را به همراه یک پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لا به لای آن اضافه می‌کنیم.

سپس به مرغ نیم‌پز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار می‌گذاریم، برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌ریزیم.

گوجه را هم حلقه کرده و روی آن‌ها می‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌کنیم، اجازه می‌دهیم تا دم بکشد.

در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌دهیم و آن را میل می‌کنیم.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: