کد خبر: ۳۴۸۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم:

نخود پخته: 400 گرم

زردچوبه: 2 قاشق مرباخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

بادمجان: 1 عدد متوسط

دانه زیره سبز: 1 قاشق مرباخوری

نمک: به میزان لازم

برگ گشنیز تازه: به میزان دلخواه برای سرو

طرز تهیه:

برای درست کردن این سالاد ابتدا بادمجان‌ها را شسته و آن‌ها را حلقه حلقه برش بزنید. روی بادمجان‌ها مقداری روغن بمالید و با فر بپزید.

می‌توانید بجای استفاده از فر بادمجان‌ها را در تابه با مقداری روغن سرخ کنید.

نخود را از قبل بپزید و یا از کنسرو نخود آماه استفاده کنید.

تابه‌ای را روی شعله بگذارید و زیره را با مقداری روغن و زردچوبه و نمک تفت دهید و نخود را اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.

بادمجان‌ها را از فر بیرون بیاورید و در ظرف سالاد بریزید، مواد داخل تابه را روی بادمجان‌ها ریخته و با هم مخلوط کنید.

در آخر گشنیز را اضافه کرده و مقداری نمک و فلفل بزنید و سالاد را مخلوط کنید.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: