فرنوش شهابی
مواد لازم:
نخود پخته: 400 گرم
زردچوبه: 2 قاشق مرباخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
بادمجان: 1 عدد متوسط
دانه زیره سبز: 1 قاشق مرباخوری
نمک: به میزان لازم
برگ گشنیز تازه: به میزان دلخواه برای سرو
طرز تهیه:
برای درست کردن این سالاد ابتدا بادمجانها را شسته و آنها را حلقه حلقه برش بزنید. روی بادمجانها مقداری روغن بمالید و با فر بپزید.
میتوانید بجای استفاده از فر بادمجانها را در تابه با مقداری روغن سرخ کنید.
نخود را از قبل بپزید و یا از کنسرو نخود آماه استفاده کنید.
تابهای را روی شعله بگذارید و زیره را با مقداری روغن و زردچوبه و نمک تفت دهید و نخود را اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
بادمجانها را از فر بیرون بیاورید و در ظرف سالاد بریزید، مواد داخل تابه را روی بادمجانها ریخته و با هم مخلوط کنید.
در آخر گشنیز را اضافه کرده و مقداری نمک و فلفل بزنید و سالاد را مخلوط کنید.