کد خبر: ۳۴۸۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم:

کیوی تقریبا رسیده و سفت: 3 کیلو

آب: 3 لیوان

وانیل: 3/1 قاشق چایخوری

شکر: 2 و نیم تا 3 کیلو

آب لیمو: 1 قاشق سوپخوری

مربای کیوی

طرز تهیه:

ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه نسبتا بزرگ با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شربت غلیظی بدست بیاید. بعد از روی حرارت برمی‌داریم تا خنک شود.

در این فاصله کیوی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را خیلی نازک بردارید و به صورت برش‌هایی با قطر یک سانت حلقه حلقه کنید.

کیوی‌های برش زده را در شهد خنک شده قرار دهید و بعد روی حرارت بگذارید تا با حرارت ملایم بجوشد. اگر دوست داشتید رنگ مربا خوش رنگ‌تر شود می‌توانید 2 قطره از رنگ سبز مجاز خوراکی را در یک قاشق سوپخوری آب حل کرده و سپس به مربا اضافه کنید و بعد از 20 تا 25 دقیقه جوشیدن کیوی و امتحان کردن شربت آن، آبلیمو را اضافه کنید تا یکی دو جوش دیگر هم بخورد. سپس مربا را از روی حرارت بردارید تا کم کم خنک شود.

مربای خنک شده را در شیشه‌های آماده شده بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگه دارید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: