کد خبر: ۳۴۸۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم:

گوشت ماهیچه: 500 گرم

سیب‌زمینی پخته شده: 250 گرم

نخود و لوبیا سفید از هر کدام: 100 گرم

پیاز: 150 گرم

سیر: یک حبه

کشک ساییده شده: 250 گرم

زعفران آب کرده: یک قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

سیر و پیاز داغ و مغز گردو: به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت، نخود، لوبیا، زردچوبه، پیاز و سیر کوبیده را با حدود دو و نیم لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده تا مواد پخته شوند.

پس از پخته شدن مواد، سیب‌زمینی را اضافه و آن‌ها را با گوشت کوب کاملا نرم کنید. کشک، زعفران، نمک و فلفل را به مواد افزوده و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با سیر و پیاز داغ، زعفران و گردو تزیین کرده و میل کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: