فرنوش شهابی
مواد لازم:
گوشت ماهیچه: 500 گرم
سیبزمینی پخته شده: 250 گرم
نخود و لوبیا سفید از هر کدام: 100 گرم
پیاز: 150 گرم
سیر: یک حبه
کشک ساییده شده: 250 گرم
زعفران آب کرده: یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
سیر و پیاز داغ و مغز گردو: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت، نخود، لوبیا، زردچوبه، پیاز و سیر کوبیده را با حدود دو و نیم لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده تا مواد پخته شوند.
پس از پخته شدن مواد، سیبزمینی را اضافه و آنها را با گوشت کوب کاملا نرم کنید. کشک، زعفران، نمک و فلفل را به مواد افزوده و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با سیر و پیاز داغ، زعفران و گردو تزیین کرده و میل کنید.