کد خبر: ۳۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم:

سینه مرغ: 1 عدد

پیاز رنده شده: 1 عدد درشت

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

هویج: 2 عدد

سبزی خرد شده شامل (گشنیز، شوید، ترخون، جعفری، ریحان): 6 قاشق غذاخوری

آبلیمو: 5 لیوان

آب گوجه‌‌فرنگی: 2 لیوان

نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه: به میزان لازم

دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین بدون این‌که آسیبی ببیند به دو تکه جدا کنید و هر تکه را از وسط باز کنید تا به یک تکه پهنی تبدیل شود. مخلوطی از نمک، فلفل‌ها، زردچوبه، روغن زیتون، پیاز و آبلیمو آماده کنید و تکه‌های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

در این فاصله هویج را به صورت درسته با آب بپزید و یا بخار‌پز کنید. بعد از این‌که گوشت‌ها آماده شدند آن‌ها را درون یک سلفون یا کیسه فریزر قرار دهید طوری که دو طرف آن با سلفون پوشیدن شده باشد. بعد با گوشت‌کوب روی آن را بکوبید تا نازک‌تر و پهن‌تر شود. سپس از کیسه بیرون بیاورید و کف سینی پهن کنید و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین روی آن بپاشید و روی آن یک لایه سبزی خرد شده بریزید و بعد هویج را روی آن قرار دهید.

لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای این‌که باز نشود می‌توانید با نخ تمیز‌ی آن را ببندید.

سینه مرغ رول شده را در ظرف مورد نظر پخت قرار دهید و با آب گوجه‌فرنگی و کمی نمک و زردچوبه بر روی حرارت ملایم به آرامی بپزید.

وقتی رولت‌ها پخت، آن‌ها را در ظرف می‌چینیم و نخ آن را باز می‌کنیم و بعد از این‌که کمی خنک شد به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم و در ظرف سرو می‌چینیم.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: