فرنوش شهابی
مواد لازم:
بادام: 200 گرم
بادام تلخ: یک قاشق غذاخوری
آرد سیبزمینی: 4 قاشق سوپخوری
آرد: 6 پیمانه
شکر: 150 گرم
زرده تخممرغ: 2 عدد
وانیل: به مقدار کم
مارگارین: 150 گرم
سفیده تخممرغ: 1 عدد
طرز تهیه:
بادامها را به مدت 15 دقیقه در فر تفت دهید.
بعد از سرد شدن، پوست آنها را گرفته و پودر کنید.
بعد از آن با پودر شکر، آرد سیبزمینی، وانیل، سفیده تخممرغ، آرد و مارگارین مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرمی در آورید.
سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید.
خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده تخممرغ روی آن بمالید
و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت 300 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.