کد خبر: ۳۴۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم:

بادام: 200 گرم

بادام تلخ: یک قاشق غذاخوری

آرد سیب‌زمینی: 4 قاشق سوپ‌خوری

آرد: 6 پیمانه

شکر: 150 گرم

زرده تخم‌مرغ: 2 عدد

وانیل: به مقدار کم

مارگارین: 150 گرم

سفیده تخم‌مرغ: 1 عدد

آجی بادام قرابیه

طرز تهیه:

بادام‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر تفت دهید.

بعد از سرد شدن، پوست آن‌ها را گرفته و پودر کنید.

بعد از آن با پودر شکر، آرد سیب‌زمینی، وانیل، سفیده تخم‌مرغ، آرد و مارگارین مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرمی در آورید.

سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید.

خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده تخم‌مرغ روی آن بمالید

و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت 300 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.

کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: