فرنوش شهابی
مواد لازم:
آب: 8 پیمانه
ساقه ریواس: 8 عدد
شکر: 3/1 پیمانه (یا به اندازه دلخواه)
برگ نعنا برای تزیین: تعدادی
طرز تهیه:
ابتدا ساقههای ریواس را خرد کنید سعی کنید طول قطعات بیشتر از 7 سانتیمتر نباشند. یک ظرف بزرگ را روی حرارت قرار دهید و تکههای ریواس را به همراه 8 پیمانه آب داخل آن بریزید و اجازه دهید ابتدا آب به جوش بیاید و بعد کم کم به مدت 1 ساعت بجوشد.
بعد مایه بدست آمده را از صافی رد کنید و به اندازه دلخواه به آن شکر بزنید. شکر را آنقدر هم بزنید تا در مایه حل شود.
بعد از اینکه مایه آماده شده کاملا سرد شد آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و هنگام سرو با چند برگ نعنا تزیین کنید.