فرنوش شهابی
مواد لازم:
مرغ یا اردک کوچک: نصف یک عدد
پیاز: 1 عدد متوسط
برگ سیر تازه: 3 عدد
لپه: 1 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا لپه را از چند ساعت قبل خیس میکنیم. سپس برگ سیرهای تازه را بشویید و به اندازههای نیم سانتی خرد کنید.
مرغ یا اردک را به ابعاد کوچکتر تکه کنید و استخوانهای آن را جدا کنید و در روغن سرخ کنید.
پیاز را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس برگ سیرها را داخل پیازها بریزید و کمی تفت دهید. در حین تفت دادن سیرها، نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه لپه خیس خورده شده اضافه کنید و هم بزنید. پیازهای تفت داه شده را با مرغهای سرخ شده مخلوط کنید و مقداری آب داخل آن بریزید تا با حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شوند. تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و وقتی گوشت خورشت پخت و مقدار بیشتر آب غذا گرفته شد تخممرغها را به داخل خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه غذا را خاموش کنید.