کد خبر: ۳۴۵۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم:

مرغ یا اردک کوچک: نصف یک عدد

پیاز: 1 عدد متوسط

برگ سیر تازه: 3 عدد

لپه: 1 پیمانه

تخم مرغ: 3 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا لپه را از چند ساعت قبل خیس می‌کنیم. سپس برگ سیرهای تازه را بشویید و به اندازه‌های نیم سانتی خرد کنید.

مرغ یا اردک را به ابعاد کوچک‌تر تکه کنید و استخوان‌های آن را جدا کنید و در روغن سرخ کنید.

پیاز را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس برگ سیرها را داخل پیاز‌ها بریزید و کمی تفت دهید. در حین تفت دادن سیرها، نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه لپه خیس خورده شده اضافه کنید و هم بزنید. پیاز‌های تفت داه شده را با مرغ‌های سرخ شده مخلوط کنید و مقداری آب داخل آن بریزید تا با حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شوند. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و وقتی گوشت خورشت پخت و مقدار بیشتر آب غذا گرفته شد تخم‌مرغ‌ها را به داخل خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه غذا را خاموش کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: