کد خبر: ۳۴۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۸
پپ
صفحه نخست » پزشکی

طبق مطالعه‌ای جدید، مصرف سبزیجات آلیوم، ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد. سرطان روده بزرگ یا کولورکتال، نوعی از سرطان است که روده‌ بزرگ را مبتلا می‌کند و دومین عامل مرگ ناشی از سرطان در زنان و سومین عامل مرگ ناشی از سرطان در مردان است.

دانشمندان از این تحقیق دریافتند افراد بزرگسالی که مقدار زیادی سبزیجات آلیوم مصرف می‌کردند، ۷۹ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ قرار داشتند. به گفته‌ دانشمندان، هر چه مقدار مصرف سبزیجات آلیوم بیشتر باشد، محافظت در برابر سرطان نیز بیشتر است.

شما می‌توانید برای کاهش ریسک سرطان روده بزرگ، به طور مرتب سیر و پیاز مصرف کنید. پیاز و سیر فواید دیگری نیز دارد:

ـ خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی سیر و پیاز کمک می‌کند با عفونت‌ها مبارزه کنید.

ـ مصرف سیر و پیاز می‌تواند ریسک سایر سرطان‌ها مانند سرطان ریه و سینه و مری را نیز کاهش بدهد.

ـ مصرف سیر و پیاز ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی را پایین می‌آورد.

ـ مصرف سیر و پیاز گوارش را بهبود می‌دهد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: