کد خبر: ۳۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

ـ گوشت: 500 گرم

ـ پیاز: 1 عدد

ـ سیب‌زمینی: 5 عدد

ـ لوبیا قرمز، چشم بلبلی: یک استکان

ـ سبزی (تره، جعفری, شنبلیله): 750 گرم

ـ لیمو عمانی: 4 عدد

ـ نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا باید لوبیای چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید.

سپس گوشت را به 4 تا 6 تکه تقسیم کنید. پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را داخل آن بریزید و تفت دهید. همراه با گوشت زرد چوبه را هم اضافه کنید و تفت دهید. مقداری آب داخل گوشت بریزد تا بپزد.

سبزی‌ها را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از این‌که خشک شدند خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.

بعد از نیم‌پز شدن گوشت لوبیای خیس شده را به آن اضافه کنید تا به همراه گوشت و پیاز بپزد. همچنین بعد از نیم‌پز شدن لوبیا سبزی تفت داده شده را به همراه سیب‌زمینی و لیمو عمانی اضافه کنید. در آخر پخت هم فلفل و نمک اضافه کنید. تا همه مواد کنار هم ترکیب شوند و به اصطلاح جا بیفتد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: