فرنوش شهابی
مواد لازم
ـ گوشت: 500 گرم
ـ پیاز: 1 عدد
ـ سیبزمینی: 5 عدد
ـ لوبیا قرمز، چشم بلبلی: یک استکان
ـ سبزی (تره، جعفری, شنبلیله): 750 گرم
ـ لیمو عمانی: 4 عدد
ـ نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا باید لوبیای چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید.
سپس گوشت را به 4 تا 6 تکه تقسیم کنید. پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را داخل آن بریزید و تفت دهید. همراه با گوشت زرد چوبه را هم اضافه کنید و تفت دهید. مقداری آب داخل گوشت بریزد تا بپزد.
سبزیها را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه خشک شدند خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
بعد از نیمپز شدن گوشت لوبیای خیس شده را به آن اضافه کنید تا به همراه گوشت و پیاز بپزد. همچنین بعد از نیمپز شدن لوبیا سبزی تفت داده شده را به همراه سیبزمینی و لیمو عمانی اضافه کنید. در آخر پخت هم فلفل و نمک اضافه کنید. تا همه مواد کنار هم ترکیب شوند و به اصطلاح جا بیفتد.