سیب سرشار از آنتی اکسیدان است که مداومت در مصرف سیب و آب سیب از بروز استرسهای اکسیداتیو جلوگیری میکند، همچنین سیب از متاستاز سرطان کبد جلوگیری میکند.
یک متخصص طب سنتی گفت: سیبی برای بدن بسیار مفید است که سالم، رسیده و شیرین باشد چرا که مصرف سیب ترش و نرسیده موجب فراموشی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، دکتر غلامرضا کردافشاری اظهار داشت: از دیدگاه طب سنتی بوییدن سیب و خوردن آن در سلامت مغز و تقویت آن اثر دارد.
به گفته وی افراد باید توجه کنند؛ سیبی برای بدن بسیار مفید است که سالم، رسیده و شیرین باشد چرا که مصرف سیب ترش و کال موجب فراموشی میشود.
این متخصص طب سنتی افزود: سیب سرشار از آنتی اکسیدان است که مداومت در مصرف سیب و آب سیب از بروز استرسهای اکسیداتیو جلوگیری کرده، همچنین سیب از متاستاز سرطان کبد جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: سیب بهعلت داشتن خاصیت آنتی پرولیفراتیو (جلوگیری از رشد بیش از حد سلولهای کراتینوسیت و تنظیم اثرات ایمنی بدن) از تکثیر بیش از حد سلولهای سرطانی جلوگیری میکند.
کردافشاری اضافه کرد: سیب علاوه بر اینکه مغز و حافظه را تقویت میکند، از بروز برخی از بیماریهای اعصاب مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: اهمیت سیب در درمان برخی از سرطانها مانند سرطان سینه و کولون اثبات شده است حتی مصرف سیب از پیشروی سرطان پیشگیری میکند.
کردافشاری بیان کرد: افرادی که دچار ضعف معده هستند و از مشکلات معده رنج میبرند، سیب بسیار برایشان مفید است ولی باید دانست که این افراد باید پوست سیب را بگیرند، چون معده ضعیف است و قادر به هضم پوست سیب نیست؛ مصرف سیب بدون پوست به رفع یبوست کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: عملکرد آنتی اکسیدانی سیب نیز در جلوگیری از بروز سرطان مؤثر است.