فرنوش شهابی
مواد لازم
گلکلم: 1 بوته
لبو: 1 کیلوگرم
سرکه: 1 لیتر
سیب: 4 عدد
طرز تهیه
ابتدا لبو، سیب و گلکلم را خوب بشوید و پوست لبو و سیب را هم بگیرید و بعد از اینکه مواد خشک شدند به هر مدلی که میخواهید خرد کنید. سپس سیب و لبو را داخل سرکه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شوند. بعد از روی حرارت بردارید تا همه مواد خنک شوند. وقتی سرکه، سیب و لبو خنک شدند گلکلمهای خرد شده را هم به آنها بیفزایید و در ظرفهای مورد نظر بریزید و بقیه سرکه را هم در ظرف بریزید تا ظرف پر شود. در ظرف را محکم ببندید و در محیطی ترشیها را قرار دهید که نه گرم باشد و نه سرد. وقتی که ترشیها جا افتاد میتوانید مصرف کنید.