فرنوش شهابی
مواد لازم
کره یا روغن: یک قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
قارچ: 150 گرم
مرغ: 350 گرم
زردچوبه: به میزان لازم
آب: 5/3 لیوان
طرز تهیه
یک قاشق غذاخوری کره یا روغن را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و حدود 4 ـ 3 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید.
قارچ را که به چهار قسمت تقسیم شدهاند بعلاوه مرغ بدون استخوان که به قطعات کوچک بریده شده را با کمی زردچوبه به محتویات ظرف اضافه کنید و به مدت 3 ـ 2 دقیقه سرخ کنید. سپس آب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید تا خوراک آماده شود.