فرنوش شهابی
مواد لازم
سیبزمینی: 900 گرم
اسفناج: 450 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
پنیر خامهای: 400 گرم
دانه خردل: یک قاشق
سوپخوری
سبزیجات تازه خرد شده (شوید و جعفری):
50 گرم
نمك و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن كنید تا گرم شود. یك قالب كیك نچسب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را با قطعهای كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را كمی چرب كنید. سیبزمینیها را پوست بگیرید و در قابلمهای قرار داده، آن را با آب سرد پر كنید تا روی سیبزمینیها را بپوشاند. سپس بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آمده و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. آنها را در یك صافی خالی كنید. پس از سرد شدن سیبزمینیها، آنها را به صورت برشهای نازك درآورید. اسفناج را خوب بشویید و در ظرفی ریخته، درپوش ظرف را ببندید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم با همان آب باقی مانده از شستوشوی برگها بپزد و به اندازه كافی نرم شود...