کد خبر: ۳۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

گوشت گردن گوسفند: 180 گرم

نخود خام: یک پیمانه

پیاز متوسط: یک عدد

هل سبز درشت: 2 عدد

چوب دارچین لوله‌ای: 2 عدد

زعفران دم کرده: یک قاشق سوپخوری

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه

نخود را از شب قبل خیسانده و با یک عدد پیاز خوب بپزید تا له شود، سپس نخود را بکوبید و آب آن را به وسیله صافی بگیرید.

آب نخود را داخل یک قابلمه مناسب بریزید. 180 گرم گوشت گردن گوسفند را به آب نخود اضافه کنید. هل، دارچین و مقداری نمک را هم اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

صبر کنید تا گوشت کاملا له شود. در انتها زعفران دم کرده را اضافه کنید. صبر کنید تا نخود‌آب جا بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و میل کنید.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: