کد خبر: ۳۲۷۱
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

خامه: 1 پیمانه

پودر قند یا شکر دانه ریز: 1 تا 2 قاشق غذا‌خوری

طرز تهیه

خامه را با پودر قند یا شکر مخلوط کنید و به مدت 5 تا 6 ساعت در فریزر بگذارید. بعد از گذشتن این زمان مخلوط را از فریزر در بیاورید و بعد از کمی که نرم‌تر شد آن را با همزن برقی حدود یک ربع هم بزنید تا خامه خوب فرم بگیرد. طوری که اگر با قاشق مقداری از آن را برداشتیم و در ظرف دیگری ریختیم به همان شکل باقی بماند. البته اگر خامه را بیشتر از حد هم بزنید تبدیل به کره خواهد شد. سعی کنید محیطی را که در آن خامه را درست می‌کنید خنک باشد .

همچنین می‌توان خامه فرم گرفته شده یا اضافه مانده را در ظرف‌های در بسته داخل فریزر نگهداری کرد و هر بار قبل از استفاده دوباره 10 دقیقه‌ای با هم زن هم زد. در ضمن نباید خامه در کنار مواد غذایی بو‌دار مثل ماهی و میگو در فریزر نگهداری کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: