کد خبر: ۳۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

بادمجون: 2 عدد

خیارچنبر: 1 کیلو

سیر: به میزان لازم

فلفل تند: به میزان لازم

سرکه: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

ادویه ترشی: به میزان لازم

سیاه‌دانه، تخم گشنیز، گلپر: یک قاشق

روش تهیه

بادمجان‌ها را پس از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقه‌ای و درشت خرد کنید و با سرکه، کمی زردچوبه و فلفل تند می‌پزیم طوری که له نشوند. سپس ادویه ترشی، سیاه دانه، تخم‌گشنیز، سیر و گلپر را به آن اضافه می‌کنیم و بعد از این‌که ترشی سرد شد می‌توانید بلافاصله از آن استفاده کنید.

بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و در سرکه بپزید طوری که له نشوند. سپس خیار‌چنبرها را هم به صورت حلقه‌ای ببرید و به همراه سیر خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه و بادمجان‌ها می‌ریزیم تا ترشی آماده شود.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: