فرنوش شهابی
مواد لازم
بادمجون: 2 عدد
خیارچنبر: 1 کیلو
سیر: به میزان لازم
فلفل تند: به میزان لازم
سرکه: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
ادویه ترشی: به میزان لازم
سیاهدانه، تخم گشنیز، گلپر: یک قاشق
روش تهیه
بادمجانها را پس از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقهای و درشت خرد کنید و با سرکه، کمی زردچوبه و فلفل تند میپزیم طوری که له نشوند. سپس ادویه ترشی، سیاه دانه، تخمگشنیز، سیر و گلپر را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه ترشی سرد شد میتوانید بلافاصله از آن استفاده کنید.
بادمجانها را به صورت حلقهای خرد کنید و در سرکه بپزید طوری که له نشوند. سپس خیارچنبرها را هم به صورت حلقهای ببرید و به همراه سیر خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه و بادمجانها میریزیم تا ترشی آماده شود.