کد خبر: ۳۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

برنج خام: دو و نیم پیمانه

نمک برای خیس کردن برنج: دو و نیم قاشق چایخوری

گوشت چرخ کرده: 250 گرم

پیاز رنده شده: 1 عدد

کره: 100 گرم

نمک: 1 قاشق چایخوری

شکر: 2 قاشق سوپخوری

کدوحلوایی پوست کنده و مکعبی خرد شده: 300 تا 400 گرم

پیاز داغ: 3 قاشق سوپخوری

ادویه پلویی: 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

برای پخت این غذا باید برنج را از چند ساعت قبل بشویید و با نمک خیس کنید.

سپس در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را بریزید و پیاز رنده شده را به همراه کمی نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مخلوط شوند. و از آن کوفته ریزه‌های کوچک درست کنید.

تابه‌ای را روی حرارت ملایم شعله قرار دهید و نصف کره را در آن بریزید و بعد از ذوب شدن کره کوفته‌ها را در آن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن کوفته‌ها کدو حلوایی و شکر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

برنجی را که از قبل خیس کردید آبکش کنید و در زمانی که خواستید برنج را دم کنید از مایه گوشت و کدو حلوایی لا به لای برنج بریزید. و روی آن مقداری پیاز داغ و ادویه پلویی بریزید و پلو را با حرارت ملایم دم کنید.

در اواخر پخت پلو، زعفران و نصف کره باقی مانده را مخلوط کنید و در اواخر طبخ روی برنج بکشید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: