فرنوش شهابی
مواد لازم
برنج خام: دو و نیم پیمانه
نمک برای خیس کردن برنج: دو و نیم قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
کره: 100 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق سوپخوری
کدوحلوایی پوست کنده و مکعبی خرد شده: 300 تا 400 گرم
پیاز داغ: 3 قاشق سوپخوری
ادویه پلویی: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
برای پخت این غذا باید برنج را از چند ساعت قبل بشویید و با نمک خیس کنید.
سپس در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را بریزید و پیاز رنده شده را به همراه کمی نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مخلوط شوند. و از آن کوفته ریزههای کوچک درست کنید.
تابهای را روی حرارت ملایم شعله قرار دهید و نصف کره را در آن بریزید و بعد از ذوب شدن کره کوفتهها را در آن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن کوفتهها کدو حلوایی و شکر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
برنجی را که از قبل خیس کردید آبکش کنید و در زمانی که خواستید برنج را دم کنید از مایه گوشت و کدو حلوایی لا به لای برنج بریزید. و روی آن مقداری پیاز داغ و ادویه پلویی بریزید و پلو را با حرارت ملایم دم کنید.
در اواخر پخت پلو، زعفران و نصف کره باقی مانده را مخلوط کنید و در اواخر طبخ روی برنج بکشید.