فرنوش شهابی
مواد لازم
قارچ تازه و درشت: 4 الی 5 عدد
سیر رنده شده: یک حبه
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
جعفری یا گشنیز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز، فلفل سبز : به تعداد دلخواه
طرز تهیه
ابتدا قارج ها را بشویید و بعد با دستمال خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.سپس آن را به صورت درسته و یا نصفه با مقداری نمک ، فلفل ، آبلیمو و سیر مخلوط کنید تا کاملا اطراف آن به مواد آغشته شود.بعد داخل مخلوط روغن زیتون و جعفری خرد شده به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بخوابانید .
بعد از این مدت قارچ ها را به سیخ بکشید و لابه لای آنها گوجه فرنگی ، فلفل و پیاز قرار دهید و بر روی حرارت ملایم کباب کنید و به عنوان یک غذای سبک میل کنید.