کد خبر: ۳۲۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

قارچ تازه و درشت: 4 الی 5 عدد

سیر رنده شده: یک حبه

آبلیمو : یک قاشق غذاخوری

جعفری یا گشنیز خرد شده: یک قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم

روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز، فلفل سبز : به تعداد دلخواه

طرز تهیه

ابتدا قارج ها را بشویید و بعد با دستمال خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.سپس آن را به صورت درسته و یا نصفه با مقداری نمک ، فلفل ، آبلیمو و سیر مخلوط کنید تا کاملا اطراف آن به مواد آغشته شود.بعد داخل مخلوط روغن زیتون و جعفری خرد شده به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بخوابانید .

بعد از این مدت قارچ ها را به سیخ بکشید و لابه لای آنها گوجه فرنگی ، فلفل و پیاز قرار دهید و بر روی حرارت ملایم کباب کنید و به عنوان یک غذای سبک میل کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: