فرنوش شهابی
مواد لازم
کره: 200 گرم
شکر: 150 گرم
وانیل: 8/1 قاشق چایخوری
تخممرغ درشت: یک عدد
آرد: 225 گرم
نمک: مقداری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
خرمای چیپسی: 120 گرم
گردو: 75 گرم خرد شده
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و کرمی شود و بعد وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. تخممرغ را اضافه کنید و خوب بزنید. در ظرف دیگری آرد، نمک، پودر دارچین، بکینگ پودر الک شده را بریزید، گردو و خرمای چیپسی را به آن اضافه کنید. همه مواد را مخلوط کنید. از مایه شیرینی به اندازه یک قاشق یا اسکوپ بستنی برداشته با فاصله در سینی مخصوص فر که کاغذ روغنی انداختهاید قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 21 تا 51 دقیقه بپزید.
نکته
خرمای چیپسی را از آجیلفروشیها تهیه کنید. در صورت نبودن خرمای چیپسی میتوانید خرمای خشک بدون شهد را خرد کرده و استفاده کنید.