کد خبر: ۳۲۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۵
پپ
صفحه نخست » چشم سوم

فرنوش شهابی

مواد لازم

ماست ترش: یک لیوان

آب: دو لیوان

قند: دوحبه

نمک: به میزان لازم

موسیر، عرق نعنا: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن دوغ بهتر است از ماست ترش استفاده کنید و اگر ماست ترش در دسترس ندارید می‌توانید ماست معمولی را در ظرف دربسته دو روز بیرون از یخچال نگهدارید تا بترشد. ماست ترش شده را حسابی هم بزنید تا براق شود بعد به اندازه دو برابر ماست به آن آب اضافه کنید و هر اندازه که دوست داشتید به آن نمک بزنید.

برای اینکه دوغ گازدار شود داخل آن دو حبه قند بندازید و در ظرف دوغ را محکم ببندید و دوغ را تا یک ربع محکم تکان دهید .بعد به مدت 1 هفته در هوای آزاد نگهداری کنید تا دوغ کاملا ترش و گازدار شود. برای اینکه دوغ آماده شده خوش طعم‌تر شود می‌توانید به آن مقداری پودر موسیر‌ و عرق نعنا اضافه کنید.دقت کنید به هیچ وجه برای گازدار شدن دوغ از تعداد قند بیشتری استفاده نکنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: