فرنوش شهابی
مواد لازم
لپه: 200 گرم
کشمش: 5/1 فنجان
گوشت مرغ: 1200 گرم
زعفران: 4/1فنجان
روغن: نصف فنجان
ماست ساده چکیده پرچرب: 1 فنجان
زرده تخممرغ: 3 عدد
برنج: 5 فنجان
پیاز:1 عدد
طرز تهیه
ماست را با زرده تخممرغ خوب بهم بزنید. برنج را با زعفران زیاد بپزید و کمی از آن را در مواد ماست بریزید. مواد ته چین نباید شل باشد، کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را بپوشانید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا سفت شود سپس کشمش را کمی سرخ کنید و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط کنید. مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج ریخته و آن را دم کنید.
فرنوش شهابی
مواد لازم
لپه: 200 گرم
کشمش: 5/1 فنجان
گوشت مرغ: 1200 گرم
زعفران: 4/1فنجان
روغن: نصف فنجان
ماست ساده چکیده پرچرب: 1 فنجان
زرده تخممرغ: 3 عدد
برنج: 5 فنجان
پیاز:1 عدد
طرز تهیه
ماست را با زرده تخممرغ خوب بهم بزنید. برنج را با زعفران زیاد بپزید و کمی از آن را در مواد ماست بریزید. مواد ته چین نباید شل باشد، کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را بپوشانید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا سفت شود سپس کشمش را کمی سرخ کنید و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط کنید. مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج ریخته و آن را دم کنید.