کد خبر: ۳۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

لپه: 200 گرم

کشمش: 5/1 فنجان

گوشت مرغ: 1200 گرم

زعفران: 4/1فنجان

روغن: نصف فنجان

ماست ساده چکیده پرچرب: 1 فنجان

زرده تخم‌مرغ: 3 عدد

برنج: 5 فنجان

پیاز:1 عدد

طرز تهیه

ماست را با زرده تخم‌مرغ خوب بهم بزنید. برنج را با زعفران زیاد بپزید و کمی از آن را در مواد ماست بریزید. مواد ته چین نباید شل باشد، کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را بپوشانید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا سفت شود سپس کشمش را کمی سرخ کنید و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط کنید. مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج ریخته و آن را دم کنید.

فرنوش شهابی

مواد لازم

لپه: 200 گرم

کشمش: 5/1 فنجان

گوشت مرغ: 1200 گرم

زعفران: 4/1فنجان

روغن: نصف فنجان

ماست ساده چکیده پرچرب: 1 فنجان

زرده تخم‌مرغ: 3 عدد

برنج: 5 فنجان

پیاز:1 عدد

طرز تهیه

ماست را با زرده تخم‌مرغ خوب بهم بزنید. برنج را با زعفران زیاد بپزید و کمی از آن را در مواد ماست بریزید. مواد ته چین نباید شل باشد، کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را بپوشانید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا سفت شود سپس کشمش را کمی سرخ کنید و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط کنید. مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج ریخته و آن را دم کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: