کد خبر: ۳۱۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

· پیاز: یک عدد

· گشنیز: قاشق سوپخوری

· گوجه فرنگی: 4 عدد

· زیتون بی‌هسته: 2 پیمانه

· فلفل دلمه: یک عدد

· نمک: به میزان لازم

· فلفل: به میزان لازم

· روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری

· آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

· شکر: قاشق چایخوری

· جعفری: 2 قاشق سوپخوری

· سیر: 2 حبه

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سیر را له کنید و جعفری را ساطوری نموده و در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید. آبلیمو، شکر و روغن زیتون را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سس آماده است آن را داخل یخچال بگذارید.

زیتون بدون هسته را حلقه‌ای برش بزنید و گشنیز را ساطوری کنید. فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را شسته و نگینی خرد کنید. زیتون، گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل در ظرف سالاد ریخته و مخلوط نمایید .

در آخر سس را از یخچال بیرون آورده و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: