فرنوش شهابی
مواد لازم
· پیاز: یک عدد
· گشنیز: قاشق سوپخوری
· گوجه فرنگی: 4 عدد
· زیتون بیهسته: 2 پیمانه
· فلفل دلمه: یک عدد
· نمک: به میزان لازم
· فلفل: به میزان لازم
· روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
· آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
· شکر: قاشق چایخوری
· جعفری: 2 قاشق سوپخوری
· سیر: 2 حبه
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سیر را له کنید و جعفری را ساطوری نموده و در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید. آبلیمو، شکر و روغن زیتون را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سس آماده است آن را داخل یخچال بگذارید.
زیتون بدون هسته را حلقهای برش بزنید و گشنیز را ساطوری کنید. فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را شسته و نگینی خرد کنید. زیتون، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل در ظرف سالاد ریخته و مخلوط نمایید .
در آخر سس را از یخچال بیرون آورده و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید.