کد خبر: ۳۱۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

گوشت گوسفندی: نیم کیلو

لوبیا سبز: نیم کیلو

رب گوجه‌فرنگی: 2قاشق سوپ‌خوری

گوجه فرنگی: 2 عدد

پیاز: 1 عدد بزرگ

سیر رنده شده‌: 2 حبه

غوره: 2 قاشق سوپخوری

روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه‌: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا لوبیاسبز را پاک کنید و بشویید. بعد به قطعه‌های 5 سانتیمتری برش بزنید. گوشت را هم به اندازه‌های خورشتی تکه کنید.

سپس پیازها را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید و بعد با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ پیازها طلایی شود. بعد گوشت تکه شده را داخل پیاز‌ها بریزید و به همراه پیاز تفت دهید.کمی که گوشت‌ها را تفت دادید لوبیا‌ها را هم اضافه کنید و با گوشت و پیاز سرخ کنید.گوجه‌ها را به صورت نگینی خرد کنیدگوجه‌فرنگی‌ها را هم پوست بگیرد و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه سیر با مواد داخل تابه مخلوط کنید و تفت دهید. در آخر تفت رب‌گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و یک تفت کوچک به رب دهید تا رنگ بهتری بگیرد. داخل قابلمه حدود 1 لیتر آب بریزید و در آن را ببندید تا آب بجوش بیاید. سپس‌، فلفل و زرد‌چوبه را اضافه کنید تا همه مواد کنار هم با آرامی و با حرارت ملایم پخته شوند. وقتی گوشت پخت، نمک و آبغوره را هم اضافه کنید تا گوشت و بقیه خورشت را مزه‌دار کنند. بعد از اضافه کردن نمک اجازه دهید خورشت حدود نیم ساعت دیگر هم بجوشد تا کاملا جا بیفتد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: