فرنوش شهابی
مواد لازم
گوشت گوسفندی: نیم کیلو
لوبیا سبز: نیم کیلو
رب گوجهفرنگی: 2قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی: 2 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
سیر رنده شده: 2 حبه
غوره: 2 قاشق سوپخوری
روغن سرخکردنی: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا لوبیاسبز را پاک کنید و بشویید. بعد به قطعههای 5 سانتیمتری برش بزنید. گوشت را هم به اندازههای خورشتی تکه کنید.
سپس پیازها را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید و بعد با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ پیازها طلایی شود. بعد گوشت تکه شده را داخل پیازها بریزید و به همراه پیاز تفت دهید.کمی که گوشتها را تفت دادید لوبیاها را هم اضافه کنید و با گوشت و پیاز سرخ کنید.گوجهها را به صورت نگینی خرد کنیدگوجهفرنگیها را هم پوست بگیرد و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه سیر با مواد داخل تابه مخلوط کنید و تفت دهید. در آخر تفت ربگوجهفرنگی را هم اضافه کنید و یک تفت کوچک به رب دهید تا رنگ بهتری بگیرد. داخل قابلمه حدود 1 لیتر آب بریزید و در آن را ببندید تا آب بجوش بیاید. سپس، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید تا همه مواد کنار هم با آرامی و با حرارت ملایم پخته شوند. وقتی گوشت پخت، نمک و آبغوره را هم اضافه کنید تا گوشت و بقیه خورشت را مزهدار کنند. بعد از اضافه کردن نمک اجازه دهید خورشت حدود نیم ساعت دیگر هم بجوشد تا کاملا جا بیفتد.