فرنوش شهابی
موادلازم
آرد شیرینی پزی:4/1پیمانه
نمک: 4/1قاشق چایخوری
کره رنده شده: 6 قاشق غذاخوری
آب یخ 6 قاشق غذاخوری
سودا (آب معدنی گازدار): 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید. کره را به محتویات کاسه اضافه کنید و سپس موادِ داخل کاسه را ترکیب نمایید، حال آب گازدار و آب یخ را اضافه کرده و با یک چنگال هم بزنید.
خمیر به دست آمده را روی یک سطح آرد زده، قرار میدهیم و آن را با کف دست فشاردهید تا به آرد آغشته شود. این کار باعث بهتر پخش شدن کره در آرد و سبکتر شدن خمیر می شود. خمیر را به شکل یک گلوله در آورده و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
سپس خمیر را به شکل مستطیل پهن کرده، به صورتی که ضلع بلند آن به صورت افقی قراربگیرد. یک سوم ضلع بالایی مستطیل را به طرف وسط آن تا کنید. یک سوم ضلع پایینی مستطیل را نیز به طرف وسط آن تا کنید. لبههای راست و چپ خمیر را نیز به سمت وسط تا کرده تا به هم برسند، محل اتصال لبهها را به یکدیگر فشار دهید. خمیر را مجددا مانند مراحل ذکر شده پهن کرده و تا کنید.
خمیر آماده را در یک کیسه پلاستیکی پیچیده و برای 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. مراحل بند 3 را دوباره تکرار کنید. خمیر در این مرحله آماده استفاده میباشد.