کد خبر: ۳۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۸
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

قمری متوسط: 3 تا4 عدد

گوشت: 350 گرم

پیاز: 2 عدد خلالی و سرخ‌شده

پیاز: 1 عدد خرد‌شده

ماش خرده: 2 لیوان

برنج: 1 لیوان

سبزی قمری: (جعفری، تره، شوید، ترخون، مرزه و شنبلیله) 300 گرم

نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین و ادویه کاری: به میزان لازم

طرز تهیه

سبزی‌ها را تمیز کنید. بشویید و بعد خشک کنید و پس از اینکه سبزی‌ها خشک شدند آن‌ها را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیاز خرد‌شده تفت دهید. کمی که رنگ گوشت تغییر کرد قمری خرد شده را به آن اضافه کنید و به همراه گوشت در پیاز و روغن سرخ کنید. در حین سرخ کردن کلم قمری ادویه‌ها را هم اضافه کنید تا کمی تفت بخورند.در آخر سبزی‌های تفت داده شده را به همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا گوشت و قمری بپزد. برنج و ماش را جدا گانه بپزید تا کاملا له شوند. وقتی گوشت و قمری خوب پخته شدند آن‌ها را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی خنک شدند در ظرفی بکوبید و دوباره داخل قابلمه بریزید و برنج و ماش پخته شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا همه مواد باهم جا بیفتند. در مرحله آخر نیمی از پیاز داغ‌ها را داخل غذا بریزید و هم بزنید تا کمی به همراه بقیه مواد بجوشد‌. نصف دیگر پیاز داغ‌ها را هم برای تزیین غذا استفاده کنید. این غذای خوشمزه را با ترشی نوش جان کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: