کد خبر: ۳۱۳۵
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

سیب: 2 عدد

تخممرغ:3 عدد

بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری سرپر

وانیل: نصف قاشق چایخوری

شکر: 1 لیوان سرخالی

شیر: 1/3 پیمانه

آرد شیرینیپزی: یک و نیم پیمانه

کره: صد گرم

طرز تهیه

ابتدا باید سیبها را پس از شستهشدن پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید. سپس به همراه یک قاشق شکر، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید. در مرحله بعد زرده را از سفیده تخممرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی آن‌قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند. در ظرف دیگری هم زرده تخممرغ را با وانیل و شکر هم بزنید تا کرم رنگ شوند. بعد کره و شیر را هم اضافه کرده و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 2 بار از الک رد کنید و کم کم به مواد زرده مخلوط کنید. در انتها هم سفیده را با زرده مخلوط کنید و برای اینکه پف آن نخوابد با لیسک به صورت دورانی آن را هم بزنید .

سیبهای سرد شده را از شهد بیرون بیاورید. کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سیبهای پخته شده را روی آن بچینید. مواد کیک را روی سیبها بریزید و قالب را در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت که البته به دمای حرارت فر بستگی دارد قرار دهید. هیچ گاه تا قبل از نیم ساعت پخت کیک در فر را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف آن می‌شود. کیک آماده شده را پس از کمی سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: