فرنوش شهابی
مواد لازم
تخممرغ: 1 عدد
شکر: 1لیوان
شیر: 1 لیتر
نمک و زردچوبه: به مقدار کم
روغن جامد: یک قاشق غذاخوری
روغن سرخکردنی یا جامد: به میزان لازم
طرز تهیه
همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر به دست بیاید. اگر خمیر به دست چسبید کمکم به آن آرد اضافه میکنیم تا حدی که به دست نچسبد و آنقدر ورز میدهیم که کاملا یکدست شود. خمیر را در مشمع فریز میپیچیم و میگذاریم در جایی نسبتا خنک، یک روز بماند تا ور بیاید. اگر هوای اتاق آنقدر گرم است که احتمال میرود خمیر ما ترش شود میتوانیم آن را در طبقه پایین یخچال قرار دهیم. از خمیر که کاملا ور آمده گلولههایی به اندازه گردو جدا نموده و پشت ماهیتابه مسی که قبلاً روی آن آرد پاشیدهایم با وردنه (یا با دست) تا حدی که زیاد نازک نشود خمیر را باز میکنیم و در روغن نسبتا داغ سرخ میکنیم.