فرنوش شهابی
مواد لازم
سیبزمینی: 600گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سبز تند: یک عدد، ساطوری (اختیاری)
تخممرغ :یک عدد
گشنیز: 2-3 قاشق غذاخوری ساطوری
آرد: به میزان لازم
روغن: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سیبزمینیها را پوست کنده سپس در یک قابلمه متوسط ریخته و با آب سرد روی آن را بپوشانید. 30 دقیقه روی شعله متوسط سیبزمینی را بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با گوشتکوب آن را له کنید. پس از این که سیبزمینی سرد شد، آن را در یک کاسه بریزید. تخممرغ، پنیر، فلفل ساطوری و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل کوکو را اندازه کنید.
دستان خود را به آرد آغشته کرده و مایه کوکو را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ درآورده و سپس آن را کمی فشار دهید تا به ضخامت 2 سانتی متر تخت شود.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کنید در هر نوبت 3 یا 4 کوکو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کرده و دوطرف آن را 4 دقیقه سرخ کنید، سپس با نان میل کنید.