کد خبر: ۳۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

سیب‌زمینی: 600گرم

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سبز تند: یک عدد، ساطوری (اختیاری)

تخم‌مرغ :یک عدد

‌گشنیز: 2-3 قاشق غذاخوری ساطوری

‌آرد: به میزان لازم

‌روغن: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده سپس در یک قابلمه متوسط ریخته و با آب سرد روی آن را بپوشانید. 30 دقیقه روی شعله متوسط سیب‌زمینی را بپزید تا نرم شود، سپس آبکش کرده و با گوشتکوب آن را له کنید. پس از این که سیب‌زمینی سرد شد، آن را در یک کاسه بریزید. تخم‌مرغ، پنیر، فلفل ساطوری و گشنیز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل کوکو را اندازه کنید.

دستان خود را به آرد آغشته کرده و مایه کوکو را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ درآورده و سپس آن را کمی فشار دهید تا به ضخامت 2 سانتی متر تخت شود.

روغن را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کنید در هر نوبت 3 یا 4 کوکو را پس از داغ شدن روغن به تابه اضافه کرده و دوطرف آن را 4 دقیقه سرخ کنید، سپس با نان میل کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: