فرنوش شهابی
مواد لازم
جوجه مرغ: یک کیلوگرم
رب انارشیرین: 2 پیمانه
لیموترش: یک کیلوگرم
زعفران دمکرده: 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 3 پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید. سپس در مقداری نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود. بعد جوجهها را در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجهها با حرارت کم آب بیاندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت ملایم بگذارید دو طرف جوجهها طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعمتر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری ربانار روی برنج از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرید.