فرنوش شهابی
مواد لازم
پیاز متوسط: 1 عدد
آب انار: 2 پیمانه
دانه انار: یک پیمانه
مرغ: 400 گرم
بادمجان قلمی: 3 عدد
روغن : 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل، فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ بعد در تابهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن درآورده به کناری بگذارید. مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود میتوانید کمی نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید تا طعمدار شود. پس از سرخ شدن مرغ دانههای انار را هم به تابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن ادویه مخصوص و نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه، میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد. بادمجانها را پوست کنده، نمکزده و کناری بگذارید. بعد از حدود 20 دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابهای با مقداری روغن سرخ کنید.20 دقیقه مانده به آخر پخت، بادمجانهای سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد.
نکته: اگر آب انار در دسترس نبود میتوانید 2 قاشق سوپخوری رب انار غلیظ اضافه کنید. ادویه خورشی شامل زیره سیاه، زنجبیل، جوز هندی، فلفل قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه است. همینطور اگر دانههای انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.