فرنوش شهابی
مواد لازم
تخممرغ: 3 عدد
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
آرد: 6 پیمانه
شیر: 3 پیمانه
شکر: 3 پیمانه
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
روغن: 2 پیمانه
طرز تهیه
تخممرغها را با هل و شکر با همزن هم میزنیم تا کرمرنگ شود. سپس روغن ترجیحا مایع را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد شیر را اضافه کرده، بکینگ پودر و آرد را مخلوط میکنیم و از الک عبور میدهیم، مخلوط آرد را به مواد دیگر اضافه میکنیم و خوب هم زده تا یکدست شود. قالب را چرب کرده، آرد میپاشیم. مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر که از قبل گرم شده قرار میدهیم (دمای 200 یا 180 سانتیگراد و به مدت 35 تا45 دقیقه) در فر را تا مدت تعیینشده اصلا باز نمیکنیم وگرنه پف کیک ما میخوابد. روی کیک را میتوانیم پسته یا پودر نارگیل بریزیم.