فرنوش شهابی
مواد لازم
روغن: 3 قاشق سوپخوری
قیسی: یک فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
جوز هندی: نصف قاشق چایخوری
برنج: 500 گرم
گوشت: 500 گرم
آب: دو لیتر
دارچین: یک قاشق مرباخوری
کره آبشده: نیم فنجان
طرز تهیه
گوشت را قطعه قطعه کرده آن را با کره و کمی ادویه قدری سرخ میکنیم. سپس به آن آب اضافه میکنیم تا خوب بپزد، قیسی را در کره سرخ کرده، برنج را میپزیم. برنج را که پختیم موقع آبکش نصف آن را در دیگ ریخته، گوشت پختهشده و قیسی را روی برنج میریزیم و بعد بقیه برنج را روی مواد ریخته و آن را دم میکنیم.