کد خبر: ۲۸۰۱
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

شیر مادر یا شیرگاو: 6 قاشق غذا‌خوری

سنجد: 3 عدد

آرد برنج:1 قاشق چای‌خوری

آرد سبوس گندم: 2 قاشق چای‌خوری

بادام:‌ 5 عدد

طرز تهیه

ابتدا مغز بادام‌ها را با ریختن آب جوش پوست بگیرید و رنده کنید.‌ سنجدها را هم پوست کنده و گوشت آن‌ها را رنده کنید. شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید و آرام آرام آرد سبوس گندم و آرد برنج را اضافه کنید. بعد نوبت مغز بادام و سنجد است. آن‌قدر هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود. اجازه بدهید خنک شود تا کوچولو بتواند به راحتی میل کند.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: