کد خبر: ۲۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

آناناس: 12 حلقه بزرگ

پودر دارچین: 2 قاشق چای‌خوری

شکر قهوه‌ای: 60 گرم

شکر: 225 گرم

آب سرد: 2 پیمانه

پوست لیموی رنده‌شده: یک عدد

آبلیموی تازه: 200 میلی‌لیتر

نعنا خرد‌شده: یک پیمانه

طرز تهیه

برای تهیه گرانیتای لیمو و نعنا، شکر، آب و رنده پوست لیمو را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید. آن‌ها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود حرارت دهید. سپس آن‌ها را به جوش آورید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که شربت غلیظ شود بجوشانید.

شربت غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود. این مخلوط را در یک ظرف با عمق کم بریزید، در آن را با سلفون ببندید و آن را به مدت 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا کامل یخ بزند.

مخلوط یخ‌زده را در غذاساز بریزید و آن‌ها را به مدت 30 ثانیه با هم ترکیب نمایید تا نرم و یکنواخت شوند. سپس آن را دوباره در ظرف بریزید و به مدت 4 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید. گریل را با حرارت متوسط گرم کنید. شکر قهوه‌ای و دارچین را در ظرفی با هم مخلوط نمایید.

آناناس‌ها را به سیخ بکشید و آن‌ها را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و هر سمت آن‌ها را به مدت 1 دقیقه روی گریل قرار دهید تا کاراملایز شود. سپس آن را در بشقاب قرار دهید و با گرانیتای نعنا و لیمو میل نمایید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: