فرنوش شهابی
آناناس: 12 حلقه بزرگ
پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری
شکر قهوهای: 60 گرم
شکر: 225 گرم
آب سرد: 2 پیمانه
پوست لیموی رندهشده: یک عدد
آبلیموی تازه: 200 میلیلیتر
نعنا خردشده: یک پیمانه
طرز تهیه
برای تهیه گرانیتای لیمو و نعنا، شکر، آب و رنده پوست لیمو را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود حرارت دهید. سپس آنها را به جوش آورید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که شربت غلیظ شود بجوشانید.
شربت غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود. این مخلوط را در یک ظرف با عمق کم بریزید، در آن را با سلفون ببندید و آن را به مدت 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا کامل یخ بزند.
مخلوط یخزده را در غذاساز بریزید و آنها را به مدت 30 ثانیه با هم ترکیب نمایید تا نرم و یکنواخت شوند. سپس آن را دوباره در ظرف بریزید و به مدت 4 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید. گریل را با حرارت متوسط گرم کنید. شکر قهوهای و دارچین را در ظرفی با هم مخلوط نمایید.
آناناسها را به سیخ بکشید و آنها را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و هر سمت آنها را به مدت 1 دقیقه روی گریل قرار دهید تا کاراملایز شود. سپس آن را در بشقاب قرار دهید و با گرانیتای نعنا و لیمو میل نمایید.