
فرنوش شهابی
مواد لازم
ماست: یک پیمانه
روغن مایع:
یک پیمانه
آرد ذرت: یک پیمانه
سرکه: یک قاشق غذاخوری
تخممرغ: یک عدد
بکینگپودر: 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید: به میزان لازم
مواد لازم میانی
اسفناج: 500 گرم
پیاز: یک عدد
پنیر سفید: 50 گرم
کره: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
در ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناجهای
خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر
خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. (بهتراست اسفناجها را قبلا پخته باشید، بهطوری
که آب آن کامل گرفته شده باشد.)
در ظرف دیگری سفیده تخممرغ، آرد ذرت، بکینگ پودر، سرکه، روغن،
ماست، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک دست شود
و به دست نچسبد اضافه کنید. خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو
برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع
کنید و در سینی فر چربشده قرار دهید. روی آنها زرده تخممرغ بزنید و در فری که
از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها
طلایی شود.