کد خبر: ۲۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

آب پرتقال: نصف پیمانه پلوپز

شکر: یک پیمانه پلوپز

روغن مایع: نصف پیمانه پلوپز

تخم‌مرغ: 4 عدد

آرد: 2 پیمانه پلوپز

بکینگ‌پودر: 15 گرم

وانیل: 5 گرم

شکلات: 120 گرم

طرز تهیه

فر را از 20 دقیقه قبل روشن می‌کنیم. ابتدا آب پرتقال را در ظرف مورد نظر ریخته و شکر را روی آن می‌ریزیم و با همزن دستی یا برقی می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ و وانیل را به مواد بالا اضافه می‌کنیم و با همزن می‌زنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. بعد از آن روغن را اضافه کرده. بعد 2 قاشق از آرد را برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم و بقیه آرد را با بکینگ‌پودر مخلوط کرده و کم‌کم به موادمان اضافه می‌کنیم، آرد را با چنگال هم می‌زنیم. توجه داشته باشید آرد را خیلی هم نمی‌زنیم، زیرا باعث می‌شود کیک پف نکند.

مایه کیک را در قالب 25 سانتی‌متری می‌ریزیم و قالب را چرب می‌کنیم و کمی آرد می‌پاشیم اطراف آن و به مدت 40 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد یا 338 درجه فارنهایت و در طبقه وسط می‌گذاریم.

در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو می‌کنید اگر مواد به کیک نچسبید یعنی کیک شما پخته است.

در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک می‌خوابد.

در آخر هم شکلات‌های مخصوص کیک را آب می‌کنیم و روی کیک می‌ریزیم‌. می‌توانید برای آب شدن شکلات آن را داخل ماکروویو قرار بدهیم یا از روش بن‌ماری استفاده کنیم‌.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: