فرنوش شهابی
مواد لازم
سینه مرغ: 400 گرم
گردو: 30 گرم
فلفل دلمه: یک عدد
زرشک: 4 قاشق غذاخوری
آرد: 300 گرم
دارچین: 2/1 1 پیمانه
آب: 1 پیمانه
نمک: 1 قاشق چایخوری
جعفری: 3 قاشق غذاخوری
خامه: 3 قاشق غذاخوری
ترخون: به میزان لازم
مرزه: به میزان لازم
فلفل زردچوبه: به میزان لازم
پنیر پیتزا: به میزان لازم
پیاز: 1 عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
دلستر: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا باید خمیر را درست کنید به این صورت که آرد، دلستر، نمک، خامه و 2/3 جعفری خرد شده را با هم خوب مخلوط کنید سپس آب را به آرامی اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید خمیر را خوب به مدت چند دقیقه ورز دهید سپس آن را در دمای اتاق به مدت 20 دقیقه در کیسه فریزر بگذارید تا استراحت کند. سینه مرغ را در مقداری آب به همراه نمک، فلفل و زردچوبه بپزید وقتی پخت آن را ریش ریش کنید، در تابهای که کمی روغن ریختید پیازهای نگینی شده را سرخ کنید و مرغهای ریش ریش را به آن اضافه کنید و پس از تفت دادن زرشک، گردو خرد شده و فلفل دلمهای نگینی شده را نیز بیفزایید و پس از اندکی تفت دادن شعله را خاموش کنید، مقداری پنیر پیتزا، بقیه جعفری و ترخون و مرزه خشک شده و پودر شده را روی مواد بریزید و مخلوط کنید و صبر کنید تا مواد سرد شوند. خمیر آماده شده را به 8 قسمت تقسیم کنید هر قسمت را روی تختهای خوب صاف و پهن کنید. از مواد روی آن بریزید و خمیر را رول کنید و دو طرف را به هم بچسبانید تا حلقهای شود. آن را در پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ شده بیندازید تا سرخ شود پس از سرخ شدن آن را در ظرف در داری بگذارید تا خمیر آن کمی نرم شود و سپس میل بفرمایید.