کد خبر: ۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۶
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 400 گرم

قارچ: 300 گرم

فلفل دلمه‌ای: یک عدد بزرگ

پیاز متوسط: 2 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را درشت خلال کنید. فلفل دلمه را هم خلال کنید. قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید اما خیلی نازک نشود. پیاز را با یک قاشق روغن مایع با شعله کم بگزارید تا نرم شود وقتی پیاز کاملا نرم شد فلفل دلمه‌ای، نمک و فلفل و بعد از یکی دو دقیقه گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید. سعی کنید گوشت را اولش خیلی با قاشق باز نکنید و اجازه دهید یک مقدار خودش را بگیرد سپس کاملا با قاشق چوبی با پیاز مخلوطش کنید. بعد از این‌که رنگ گوشت برگشت شعله را یک مقدار زیاد کنید و قارچ را اضافه کنید. ممکن است قارچ یک مقدار آب بیندازد، اجازه دهید آبش کشیده شود اما لازم نیست خیلی خشک شود.کباب ترکی خوشمزه خانگی حالا آماده است. برای تزئین می‌توانید از چیپس خانگی استفاده کنید.

نکته: شما می‌توانید این کباب ترکی خانگی را با گوشت ورقه شده نازک هم درست کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: