مصرف چای زعفران برای خانمهای باردار به جهت افزایش ضربان قلب توصیه نمیشود
یک متخصص طب سنتی با اشاره به تأثیر مصرف چای زعفران بر بدن گفت: این چای برای برخی افراد آثار سوء در پی دارد.
لیلا شیربیگی متخصص طب سنتی درباره فواید و محدودیتهای مصرف چای زعفران گفت: چای زعفران برای بدن مفید است، اما برای اثربخشی بیشتر این خوراکی بهتر است از جلاب طبی زعفران که مخلوطی از نبات و گلاب و زعفران است استفاده کنیم؛ مصرف زعفران نیاز به توجه دارد برای مثال زیادهروی افراد در مصرف آن بهخصوص برای بیماران قلبی میتواند خطرناک باشد، بنابراین کسانی که آریتمی قلبی ناشناخته دارند و قرص ضد آریتمی یا بتابلوکرها را مصرف میکنند، باید در مصرف این چای احتیاط کنند.
وی درباره مصرف این چای برای خانمهای باردار گفت: مصرف چای زعفران برای خانمهای باردار به جهت افزایش ضربان قلب توصیه نمیشود چرا که حتی ممکن است سقط جنین یا زایمان زودرس را در پی داشته باشد.
شیربیگی تصریح کرد: با توجه به فواید بسیاری که این چای دارد مصرف آن را برای ۲ تا ۳ بار در هفته توصیه میکنیم و بهتر است در روزهای دیگر دمنوش به یا فالوده سیب را جایگزین آن کنیم؛ به و سیب خواص تقریبا مشابهی با زعفران دارند، اما منجر به بروز مشکلات قلبی نخواهند شد.
وی با اشاره به اهمیت نوع آماده کردن چای بر تأثیرگذاری آن اظهارکرد: نباید حجم استفاده از زعفران در چای بالا باشد همچنین نباید آن را از ابتدا به چای اضافه کنیم؛ معمولا توصیه ما این است که به هر یک لیوان چای دمکرده ایرانی که روی شعله کم به خوبی دم کشیده است نصف قاشق چایخوری آب زعفران دمکرده اضافه کنیم تا بهترین اثربخشی را بر بدن ما داشته باشد.