فرنوش شهابی
مواد لازم
پیاز متوسط: 2 عدد، خلالی
روغن: 4 قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
تخممرغ: 3ـ 2 عدد
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه
روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 8 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. زردچوبه را اضافه کرده و پس از یک دقیقه، دو پیمانه آب جوش به آن بیفزایید و با در بسته، روی شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید. تخممرغها را در یک کاسه شکسته و هم بزنید، سپس به آرامی به اشکنه اضافه کرده و آن را هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و پس از پنج دقیقه آن را با نان میل کنید.