کد خبر: ۲۶۶۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

کلم سفید کوچک‌:1 عدد

کنسرو ذرت شیرین: 1‌ عدد

کشمش پلویی‌: 1 لیوان

هویج رنده شده‌:‌‌ 4 عدد

مایونز کم چرب‌:1 لیوان

شکر:‌ 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه :

‌ابتدا کلم‌ها را ریز خرد کرده و با هویج رنده شده، کشمش و دانه‌های ذرت مخلوط می‌کنیم، سپس شکر را با سس مخلوط می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم و با مواد سالاد مخلوط می‌کنیم. سالاد را به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا کشمش‌ها داخل سالاد نرم شود و سالاد جا بیفتد .


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: