کد خبر: ۲۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

کره: یک پیمانه

پودر قند: یک پیمانه

وانیل شکری: 4/1 قاشق چای‌خوری

آرد: سه پیمانه

نمک: 8/1 قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو: 4/1 پیمانه

طرز تهیه

کره، پودر قند و وانیل را با همزن برقی می‌زنیم تا لطیف شود. آرد و نمک را الک کرده و به تدریج به آن اضافه نموده و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر یک دست شود، سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، یک قسمت آن را با پودر کاکائو مخلوط نموده و استراحت می‌دهیم.

خمیر شکلاتی را به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی‌متر روی سطح صافی باز کرده، روی آن را به وسیله قلم‌مو مرطوب می‌کنیم. خمیر وانیلی را نیز به قطر سه سانتی‌متر لوله کرده، روی آن قرار می‌دهیم، خمیر را لوله کرده و روی آن را پوشانده و مدتی در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس آن را بیرون آورده و به صورت باریکه‌های نیم سانتی‌متری برش داده و در سینی فر می‌چینیم و در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد (250 درجه فارنهایت) گرم کرده‌ایم، به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد. سپس شیرینی را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه بر روی پنجره فلزی منتقل نموده و پس از این‌که سرد شد، در ظرف مورد نظر می‌چینیم.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: