فرنوش شهابی
مواد لازم
تخممرغ: 5 عدد
سبزی (گشنیز و شوید): نیم کیلوگرم
آرد گندم: یک پیمانه
پیاز و سیر: به میزان لازم
تمبرهندی: یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه :به میزان دلخواه
گرد لیمو: به میزان دلخواه
روغن: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی یا گوجهفرنگی که نگینی خرد شده باشد: به میزان دلخواه
طرز تهیه
درون ماهیتابه پیاز و سپس سیر را در مقداری روغن تفت دهید. سبزیهای معطر و خرد شده را پس از مدت اندکی اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید. تخممرغها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجهفرنگی یا قطعات ریز گوجه به مواد اضافه کنید. تمبر هندی را در مقدار کمی آب حل کنید و آرام به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. دقت کنید تمبری که با آب همراه شده هنگام ریختن درون ماهیتابه به سر و رویتان نپاشد. آرد را نیز همچون تمبر هندی در کمی آب حل کرده، درون ماهیتابه بریزید. در انتها نمک، گرد لیمو و زردچوبه را بیفزایید و بگذارید مواد جا بیفتد.