کد خبر: ۲۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

آب: یک پیمانه

شکر: یک پیمانه

پوست پرتقال و لیموترش قالب‌زده: 2 پیمانه

طرز تهیه

پوست پرتقال و لیموترش را با قالب‌های شیرینی مثل گل و ستاره قالب می‌زنیم. سپس در یک قابلمه آب ریخته و پوست‌ها را در آن می‌جوشانیم و آبش را خالی می‌کنیم تا تلخی آن گرفته شود. بعد از سه دفعه آب در همان قابلمه ریخته و شکر را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا پوست‌ها مانند مربا بپزد و دیگر آبی نداشته باشد. آن‌گاه در آبکش ریخته تا تمامی آب آن گرفته و خشک شود. این پوست‌های پرتقال و لیموترش برای خوردن چای در عصرها بسیار مناسب است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: