کد خبر: ۲۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

گوشت قیمه: 500 گرم

پیاز متوسط: 2 عدد

لپه: 150 گرم

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق سوپ‌خوری

سیب‌زمینی: 2 عدد

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

لیمو عمانی: 4 تا 5 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

پودر تخم گشنیز: 2 قاشق سوپ‌خوری

پیاز داغ: 3 قاشق سوپ‌خوری

زعفران دم‌کرده: 1 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

ابتدا کمی روغن درون ظروف می‌ریزیم. گوشت را همراه پیاز نگینی شده و زردچوبه خوب تفت می‌دهیم. سپس لپه را اضافه می‌کنیم‌. تفت می‌دهیم در آخر رب را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. آب را اضافه کرده حرارت را ملایم می‌کنیم تا بپزد. پیاز داغ و پودر تخم گشنیز و زعفران را همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. کمی که جوشید حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم البته سیب‌زمینی را هم همراه با لیمو اضافه می‌کنیم تا بپزد. این دم‌کباب مانند آبگوشت آبدار است. سپس در ظرف می‌ریزیم و کمی دارچین روی آن می‌پاشیم.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: