کد خبر: ۲۵۷۳
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

موادلازم:

بادمجان :2 کیلو

فلفل قلمی تند: 2 عدد

ادویه ترشی: 1 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای‌: 500 گرم

نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری

سیر: 1 بوته

گوجه‌فرنگی نارس: 300 گرم

آبغوره یا سرکه: 500 گرم

نمک: 1 قاشق غذاخوری

سبزی معطر: 250 گرم

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان خام را رنده یا ساطوری کنید. بعد آن را درون یک تنظیف ریخته فشاردهید و آبش را بگیرید. گوجه‌فرنگی‌ها را که بهتر است نیم‌رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد کنید. سپس سبزی‌های معطر را هم بسیار ریز کنید. هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد. حالا سیر را رنده کرده و فلفل تند را خرد یا چرخ کنید. همچنین فلفل‌دلمه‌ای‌های رنگی را بسیار ریز خرد کرده نعناع خشک، ادویه، نمک و سرکه یا آبغوره را با هم مخلوط کنید. در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده‌، گوجه‌فرنگی‌های خرد‌شده، سبزی‌های خرد‌شده، سیر، فلفل‌دلمه‌ای و فلفل‌ تند را بریزید و مخلوط سرکه، نعناع، ادویه و نمک را نیز به آن بیافزایید.درب ظرف را محکم ببندید تا اکسیژن به آن نرسد و خراب نشود. ترشی نیاز به گذشت زمان ندارد و از همان لحظه قابل مصرف است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: