کد خبر: ۲۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

ماهی قزل‌آلا‌: یک عدد

گوجه‌فرنگی حلقه شده: 2‌ عدد

لیمو‌ترش تازه حلقه شده‌: یک عدد

نمک و فلفل :به میزان لازم

پودر زنجبیل :‌به میزان لازم

سیر و شوید تازه‌: به میزان لازم

روغن زیتون: کمی

طرز تهیه

بهترین روش برای طبخ ماهی قزل‌آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن‌، کمی سیر تازه بمالید‌، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند‌. بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در‌آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بمالید.

و بعد دوباره چند حلقه لیمو‌ترش و گوجه‌فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله‌های وسط با درجه حرارت 250 ـ 220 درجه سانتی‌گراد قرار دهید‌؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می‌شود‌، عصاره گوجه و لیمو‌ترش به خورد ماهی می‌‌رود که بسیار خوشمزه است.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: