فرنوش شهابی
موادلازم
آلبالو: 2 کیلوگرم
شکر: 17 پیمانه (2500 گرم(
ژلاتین: 4 تا 5 ورق (معادل 8 تا 10 گرم)
وانیل شکری: 2/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
دم آلبالوها را بگیرید. آنها را بشویید و دان کنید. سپس آلبالوها را در ظرفی لعابی بریزید و شکر را لابهلای آن ریخته به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد. سپس آب آن را جدا کنید و بجوشانید.
پس از اینکه آب آلبالو تقریبا نصف شد آن را به آلبالو بیفزایید. ظرف آلبالو را روی حرارت قرار دهید تا 15 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید. کمی که خنک شد آن را در مخلوطکن بریزید و به صورت پوره درآورید. سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. در این زمان ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد خیس کنید. از آب بیرون آورید و به همراه وانیل به آلبالو بیفزایید. پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید تا خنک شود و در شیشه استرلیزه بریزید.